forside

browser

Denne side fungerer ikke i Internet Explorer!
Brug venligts en af disse browsere i stedet for:

Safari Firefox

browsere

browsere

Siderne er testet, udviket & servet på Mac Computere. De virker fuldt ud i følgende browsere (som siderne også ser pænest ud i )


Den er overhovedet ikke testet i:

Der er blevet gjort, hvad man rent umiddelbart kunne, for at få siderne til at fungere heri, men der er hverken tid, lyst el. lejlighed til at teste & fikse evt problemer i nogen som helst versioner af IE. Så hvis det ikke virker i IE, så skift til Safari el. Firefox Der er links her til venstre på forsiden, til hvor man kan downloade disse.

Problemet er, at IE er totalt elendig til at følge nogen som helst af w3c standarderne. M$ har kørt - og kører stadig i høj grad - deres helt eget løb mht overholdelse af w3c standarderne. IE7 er den hidtil bedste version, men ligger stadig langt bagefter Safari, Firefox & Opera.

Siderne er kodet efter w3c standarderne & benytter avanceret funktionalitet, som IE sandsynligvis overhovedet ikke er i stand til at håndtere. Det gides der overhovedet ikke at blive undskyldt for, for disse sider har nemlig brug for denne avancerede funktionalitet. At IE så kløjs i det, er ikke denne hjemmesides problem.

Hvis der er nogen,
der vil hjælpe med at få det til at fungere ordentligt i IE,
så send en email til WebMaster.